Onze truien en meer

 

Cashmere is één van de zachtste wolsoorten ter wereld. Cashmere is echt voor alle seizoenen in het jaar, voor alle leeftijden en voor alle types! Cashmere is prachtig als basis voor mooie shawls, stola's en omslagdoeken, maar ook prachtig voor truien in alle variaties, jurkjes en tuniekjes.

X-Originals vond het daarom de hoogste tijd om deze basiselementen op te nemen in haar assortiment!

Of we het nou hebben over een prachtige mannelijke sweater met een stoere v-hals, een mooie off-white coltrui of een LBD (Little Black Dress). Als ze zijn gemaakt van deze koningswol, dan scoor je altijd!

In veel soorten te krijgen: ballet-wrap trui, coltrui of v-hals. Voor elk wat wils. Daarbuiten is nagenoeg iedere kleur leverbaar, kijk hiervoor naar de kleurenkaart!

Uitgevoerd in 100% Cashmere of in een mix van Cashmere en Katoen! Beiden heerlijk qua comfort! De variant in 100% Cashmere is heerlijk voor koude winterdagen, de variant van Cashmere en Katoen ideaal voor het voor-en najaar!

 

Praktische zaken
Cashmere is en blijft een natuurprodukt, daarom kunnen nuanceverschillen in kleur optreden ten opzichte van de getoonde foto's.
Wij raden u ten zeerste aan deze prachtige basics bij de stomerij te laten reinigen!

Cadeaubon
Een dergelijk geweldige trui is niet alleen geweldig om te hebben, maar nog leuker om te geven! Zo’n cadeau komt namelijk altijd van pas en je kunt er niet genoeg van hebben en van krijgen.
Maar niets is lastiger dan een cadeau uit te zoeken voor iemand anders! Smaken verschillen nu eenmaal. Om uw vriendin, kennis, familielid, zakenrelatie of collega toch te verrassen met een echte X-Originals trui, bestaat ook de mogelijkheid een cadeaubon te bestellen.

De waarde van de cadeaubon bepaalt en betaalt u vooraf. Dit kunt u eenvoudig regelen via "onze cadeaubon" op onze site. Wat de gelukkige ontvanger exact voor dit bedrag koopt is vrij. De cadeaubon is niet alleen te besteden voor een trui maar voor alle mooie producten die X-only aanbiedt op deze site!

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de cadeaubon op feestelijke wijze wordt verpakt!

X-Originals, the total-look concept!