Onze tassen en meer

Stijlvolle eenvoud, less is more! Onze lederwaren hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar ze zijn ook het schoolvoorbeeld van gebruiksgemak en draagcomfort. De ultieme 24/7 tassen & meer voor de veeleisende aanpakker. Uitgevoerd in prachtig leder of suede!

De hoogwaardig lederen & suèden laptoptassen -in mooie kleuren die lopen van sereen wit tot vrolijk oranje naar olijfgroen- vormen de basis van uw eigen persoonlijke set! In dezelfde layout als de laptoptas, kan een keur aan extra’s worden geleverd. Denkt u daarbij aan een handtas, omslagmap voor A4/A5 schrijfblok, etui, GSM/Blackberry beschermhoesje en uiteraard een I-pad beschermmap.

Een kleine greep uit het X-Originals assortiment:

Laptoptas
Stijlvolle eenvoud, less is more! Deze bijzonder ruime laptoptas heeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar is ook een schoolvoorbeeld van gebruiksgemak en draagcomfort. Dankzij het stevige leren/suede hengsel is de tas plezierig mee te nemen over de schouder. Hij is sterk, praktisch en biedt voldoende ruimte voor je laptop, zakelijke paperassen alsmede privéspullen. De ultieme 24/7 bag

Handtas
Deze handtas is every inch a lady. Geen zakken of vakken op de buitenkant, klasse door eenvoud. De bovenzijde is voorzien van een tweetal ritssluitingen die de twee aparte vakken afsluit.
De bodem is fraai afgewerkt met extra leer of suede, wat de tas een luxueuze, chique uitstraling geeft. Aan de achterzijde zit nog een klein vakje met rits om je sleutels op te bergen. Dit is een dame waarmee u overal voor de dag kunt komen!

Schrijfmap A4/A5
Op deze wijze beschikt u over een schrijfmap met een professionele uitstraling! Wij bieden u zowel A5 als A4 schrijfmappen aan. De luxe uitstraling van deze mappen valt direct op bij een vergadering, congres, beurs of presentatie. De linker binnenzijde heeft diverse insteekvakken, aan de rechterzijde een insteek voor een A4 of A5 schrijfblok. De binnenzijde is met hetzelfde materiaal als de buitenkant bekleed.

I pad hoes
U wilt uw nieuwste gadget toch ook graag goed beschermen? Met deze echt lederen of suede beschermhoes zorgt u daarvoor en bent u ook nog fashionable!
De flap van de hoes gaat eenvoudig open en dicht met klittenband, zodat er geen drukknopjes uw beeldscherm kunnen beschadigen.

Pen, GSM, Blackberry etui
Herkenbaar? Alles onderin de tas, sleutels, GSM, pennen etc. Sleutels krassen op display van Blackberry en laten lelijke krassen achter op je mooie pen. Daarom hebben we deze matchende hoesjes in ons assortiment opgenomen. De fijne leder of suede case is niet alleen heel stijlvol, maar ook een goede manier om te beschermen tegen stoten, schokken en slijtage.

Aanvullende wensen?
U staat centraal bij X-Originals; heeft u nog aanvullende wensen, wilt u deze schitterende producten voorzien van uw logo, naam of prachtig borduursel zodat u een prachtige eenheid krijgt? Zit de door u gewenste kleur er 1-2-3 niet tussen? Klikt u dan door naar “Maatwerk” en neemt u dan contact met ons op! Wij zullen er alles aan doen om de exclusiviteit te laten samensmelten met uw persoonlijke (kleur)wensen!

Cadeaubon
Wilt u iemand anders ook graag verwennen met een hoogwaardige en stijlvolle tas en/of meer van X-Originals? Een geweldig en bovendien smaakvol gebaar, maar niets is lastiger dan een cadeau uit te zoeken voor iemand anders! Smaken verschillen nu eenmaal. Om uw vriend(in), kennis, familielid, zakenrelatie of collega toch te verrassen met een echte X-Originals bestaat ook de mogelijkheid een cadeaubon te bestellen.

De waarde van de cadeaubon bepaalt en betaalt u vooraf. Dit kunt u eenvoudig regelen via "onze cadeaubon" op onze site.Wat de gelukkige ontvanger exact voor dit bedrag koopt is vrij. De cadeaubon is niet alleen te besteden aan deze lederwaren maar voor alle mooie producten die X-Originals aanbiedt op deze site!

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de cadeaubon op feestelijke wijze wordt verpakt!

X-Originals, the total-look concept!