Onze sieraden

 

Net zoals mooie shawls en een prachtige elegante of stoere tas, zijn sieraden niet meer weg te denken uit de garderobe van een vrouw! Sieraden laten je stralen, geven je een eigen "look" en completeren je outfit!

De keuze om sieraden toe te voegen aan ons assortiment was dus snel gemaakt!

 

Niet zo maar sieraden, maar de beauties van SaZjewelry en N.Y.M.P.! Alle sieraden worden met de grootste zorg & met de hand gemaakt, ze zijn van eersteklas materialen (zoals parels, wilde zoetwaterparels, kokos, parelmoer, rocailles en Swarovski) en het zijn echte "eXclusives".

 

Maatwerk

Zit uw specifieke kleurstelling er niet tussen? Heeft u andere wensen? Schroomt u niet ons dit te laten weten! Wij zullen er alles aan doen om samen met SaZjewelry of N.Y.M.P. uw wensen uit te laten komen!

 

Cadeaubon

Wilt u iemand anders ook graag verwennen met een sieraad van SaZjewelry of N.Y.M.P. ? Een geweldig en bovendien smaakvol gebaar, maar niets is lastiger dan een cadeau uit te zoeken voor iemand anders! Smaken verschillen nu eenmaal. Om uw vriendin, kennis, familielid, zakenrelatie of collega toch te verrassen met een een dergelijk mooi sieraad bestaat ook de mogelijkheid een cadeaubon te bestellen.

De waarde van de cadeaubon bepaalt en betaalt u vooraf. Dit kunt u eenvoudig regelen via "onze cadeaubon" op onze site. Wat de gelukkige ontvanger exact voor dit bedrag koopt is vrij. De cadeaubon is niet alleen te besteden aan een sieraad, maar voor alle mooie producten die X-Originals aanbiedt op deze site!

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de cadeaubon op feestelijke wijze wordt verpakt!

X-Originals, the total-look concept!