Onze shawls

's avonds flanerend op de boulevard, een licht briesje steekt op. Hoe heerlijk is het dan om een decoratieve shawl om te slaan?! De shawl weegt haast niets, dus meenemen kost weinig moeite! Knoop hem decoratief om je tas, laat die bries maar komen!

Eigenlijk mag een shawl nooit ontbreken in een garderobe en zou iedereen er minstens een paar van in huis moeten hebben. Heerlijk voor koudere dagen om hem lekker om je heen te slaan, of gewoon te gebruiken als extra decoratie voor die eigen “touch”.

Shawls zijn er in vele soorten en in vele materialen. Bij X-Originals staan exclusiviteit en hoogwaardige materialen centraal; mooi, uniek, eerlijk en toch betaalbaar! Deze prachtige uni of geborduurde 100% pashmina, cashmere en zijde shawls voldoen aan al deze criteria!
In de prachtigste kleuren en met beeldschone patronen. Tevens eerlijk! Want 100%, is bij ons ook echt 100%!Cashmere

Cashmere is één van de zachtste wolsoorten ter wereld. Cashmere is echt voor alle seizoenen in het jaar, voor alle leeftijden en voor alle types! Zeer elegant en modieus voor elk moment! De shawl weegt haast niets, dus meenemen kost weinig moeite!

Pashmina

Ook zo’n “koningin” onder de wolsoorten! Geen zachter en lichter materiaal als 100% Pashmina en toch heerlijk warm; 100% luxe! Officieel mag je een shawl alleen pashmina noemen, als ze ook echt van “pashmina wol” is gemaakt. De shawls in ons assortiment zijn gemaakt van echte pashmina wol!
Gaandeweg is het woord “pashmina” ook een synoniem geworden voor een prachtige shawl vaak met mooie borduursels als versiering. Ook op dit punt “scoren wij 100%”, want hoe stijlvol ziet u eruit wanneer de shawl om uw schouders is gedrapeerd op een cocktailjurk? Ook gecombineerd met een witte blouse en een spijkerbroek, geeft u andere dames het nakijken! Always classy and stylish!Zijde

Wie houdt er nou niet van een mooie zijde shawl. Een “must have” in iedere kledingcollectie. Het dragen van een mooie shawl kan net het verschil maken! Je kunt nooit genoeg kleurtjes in je bezit hebben, de regenboog in je kledingkast! 100% zijde, of 50% zijde/50% cashmere.Praktische zaken

Cashmere, Pashmina en Zijde zijn en blijven natuurprodukten, daarom kunnen nuanceverschillen in kleur optreden ten opzichte van de getoonde foto's.

Wij raden u ten zeerste aan deze prachtige shawls bij de stomerij te laten reinigen!


Maatwerk

Laat u zich verrassen door het assortiment! Vindt u een specifiek borduursel helemaal geweldig, maar staat de kleurkeuze u 1-2-3 niet aan? Geen probleem! Klikt u op de site door naar “maatwerk” en u kunt uw specifieke vragen/wensen aan ons kenbaar maken! Nagenoeg alle kleurcombinaties kunnen wij voor u verzorgen!
Wij zullen er alles aan doen om de exclusiviteit te laten samensmelten met uw persoonlijke wensen!


Cadeaubon

Een shawl is niet alleen geweldig om te hebben, maar nog leuker om te geven! Zo’n cadeau komt namelijk altijd van pas en je kunt er niet genoeg van hebben en van krijgen.
Maar niets is lastiger dan een cadeau uit te zoeken voor iemand anders! Smaken verschillen nu eenmaal. Om uw vriendin, kennis, familielid, zakenrelatie of collega toch te verrassen met een echte X-Originals shawl, bestaat ook de mogelijkheid een cadeaubon te bestellen.

De waarde van de cadeaubon bepaalt en betaalt u vooraf. Dit kunt u eenvoudig regelen via "onze cadeaubon" op onze site. Wat de gelukkige ontvanger exact voor dit bedrag koopt is vrij. De cadeaubon is niet alleen te besteden aan een shawl maar voor alle mooie producten die X-Originals aanbiedt op deze site!Uiteraard zorgen wij ervoor dat de cadeaubon op feestelijke wijze wordt verpakt!X-Originals, the total-look concept!