Onze Jasjes

Prachtige 100% zijde jasjes, in schitterende kleuren en buitengewoon mooi borduursel. Het zijde jasje is prachtig te dragen op een effen jurkje bij een cocktailgelegenheid of zakelijk gecombineerd met een mooie pantalon! Wie zegt dat exclusiviteit, stijl en sexy niet kunnen samen gaan? Succes verzekerd! Hoogwaardige materialen staan centraal bij X-Originals; mooi, exclusief, eerlijk en toch betaalbaar! Deze prachtige geborduurde 100% zijde jasjes voldoen aan al deze criteria!

In de prachtigste kleuren, in twee verschillende lengtes (tot op de bips en tot aan de knie) en voorzien van beeldschone borduursels.
De voor-en achterpanden, mouwen, het opstaande kraagje en zelfs de knoopjes zijn geborduurd! De jasjes zijn geheel gevoerd met een matchende effen voering.


Perfecte fitting

Dergelijk mooie jasjes moeten ook wel echt perfect zitten! Ze worden daarom ook helemaal op uw lijf gemaakt! Daartoe hebben wij enkele gegevens van u nodig.
De gegevens die u invult, moeten echt uw “lijf-gegevens” zijn. De coupeuse rekent de benodigde ruimte erbij zodat uw jasje ook daadwerkelijk als gegoten, maar bovendien ook nog comfortabel zit!

Wanneer u het patroon/kleur van uw keuze heeft gevonden, vult u eenvoudig de gevraagde maten in voordat de "zijde beauty" in de shoppingbag wordt gedeponeerd! X-Originals zorgt uiteraard voor verdere verwerking van deze gegevens!Praktische zaken

Zijde is en blijft een natuurprodukt, daarom kan een nuanceverschil in kleur optreden ten opzichte van de getoonde foto.

Uiteraard kunnen deze zijden beauties worden gereinigd bij de stomerij, maar ze zijn ook gewoon koud te wassen op de hand!Maatwerk:
kleurmogelijkheden
Laat u zich verrassen door het assortiment! Vindt u een specifiek borduursel helemaal geweldig, maar staat de kleurcombinatie u 1-2-3 niet aan? Geen probleem!
Klikt u op de site door naar “maatwerk” en u kunt uw specifieke vragen/wensen aan ons kenbaar maken! Nagenoeg alle kleurcombinaties kunnen wij voor u verzorgen!

Wij zullen er alles aan doen om de exclusiviteit te laten samensmelten met uw persoonlijke wensen!Cadeaubon

Wilt u iemand anders ook graag verwennen met een echte “zijde beauty” van X-Originals? Een geweldig en bovendien smaakvol gebaar, maar niets is lastiger dan een cadeau uit te zoeken voor iemand anders! Smaken verschillen nu eenmaal. Om uw vriendin, kennis, familielid, zakenrelatie of collega toch te verrassen met een echte X-Originals, bestaat ook de mogelijkheid een cadeaubon te bestellen.

De waarde van de cadeaubon bepaalt en betaalt u vooraf. Dit kunt u eenvoudig regelen via "onze cadeaubon" op onze site. Wat de gelukkige ontvanger exact voor dit bedrag koopt is vrij. De cadeaubon is niet alleen te besteden aan een zijde beauty maar voor alle mooie producten die X-Originals aanbiedt op deze site!

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de cadeaubon op feestelijke wijze wordt verpakt!X-Originals, the total-look concept!