Blog & Nieuws

Uitgebrachte nieuwsbrieven: 

*) Long time, no hear...

*) Bye bye winter, hello Spring

*) 2013, please be awesome

*) Hoeden en petten (en damescorsetten)

*) Lusciuos Lace
*) Komtdatzien, komtdatzien: New arrivals!

*) HOME sweet HOME

*) Sorvete, ice cream, helado?... Gelato!!!
*) Let's get fashionable physical...... Sporty-chic

*) Make love not war; bohemian chic

*) Het was een zware bevalling......
*) They call me Mellow Yellow 
*) News, news, news! 
*) Green Grass!

*) Get in the mood....

*) Belevenissen: POP-UP & New arrivals

*) Een nieuw jaar is begonnen, tijd voor...

*) X-MAS met X-ONLY

*) Trippel trappel trippel trap

*) Om vreugde te vermenigvuldigen moet je haar delen!  

*) Hot news  

*) Tassen-fetisjista's ?.......

*) Animal Glamour 

*) Shawls!! Maar dan een "anders dan anders"

*) Exclusiviteit Vicosta en Emme voor X-only

 

U wordt vandaag nog teruggebeld......

Laat ik even voorop stellen, ik ben van nature een zeer optimistisch en openminded persoon, die eigenlijk altijd uitgaat van het goede van de mens!

Deze randvoorwaarden moet ik wel even schetsen, u mocht wel eens denken na het lezen van dit blog dat ik een notoire azijnpisser (excusez moi le mot) ben....

 

Zoals bekend, en zo niet bij dezen ;-) ben ik CPO (Chief Proud Owner) van http://www.x-originals.nl een webshop in exclusieve en unieke accessoires voor dames.

Ik ben dus een “echte onderneemster”, “ZZP-er” of geef het beestje maar een naampje!  Hoog in het vaandel staan bij mij: service, eerlijkheid, snelheid, communicatie, betrouwbaarheid, eigenlijk “gewoon” KLANTWAARDE!

 

Klantwaarde, een prachtig “containerbegrip” hoor ik u denken! En sinds de afgelopen 2 dagen, denk ik dat ook heel even...

 

Het begon in het weekend! Samen met manlief gingen we een vorkje prikken in ons dorp. De zon hoog aan de hemel, heerlijk buiten terras, alle seinen op groen! Ware het niet dat we 15 minuten moesten wachten op ons eerste drankje (het was zeer dorstig weer) en maar geen menukaart kregen. Aangezien mijn maag toch uitermate verontrustende geluiden begon te maken, we al 3x om de menukaart aan de bediening hadden gevraagd, ben ik maar opgestaan en zelf de menukaart binnen gaan halen...Op weg terug naar het terras kwam ik de nieuwe eigenaresse tegen die op niet misteverstane wijze en luidkeelse manier haar ongenoegen liet merken “U bent wel heeeeel ongeduldig, mevrouw”. Alle hoofden op het terras draaiden om naar de eigenaresse en mij....geen goede reclame mevrouw de uitbaatster. Toen ze me, met staart en wel tussen de benen, volgde naar ons tafeltje bood ze wel direct haar excuses aan (dat viel me alleszins mee) maar hechtte er veel waarde aan het “dralen” toe te lichten: “zij had een logistieke volgorde in brengen van de menukaarten en daar moesten de klanten maar aan wennen...” OK een hongerige klant is kennelijk geen prioriteit meer?... Klantwaarde les nummer 1!

 

Dezelfde avond bestelde ik online (want ja, ik geef toe ik ben een thuiswinkeljunkie) een aantal artikelen voor mijn eigen shop. Ik betaalde netjes via IDEAL, kreeg een bevestiging én een annuleringsmail. Daarbuiten kon ik nergens de levertijd van de artikelen vinden op de site. Beetje vreemd allebei, dus maandagmorgen maar even gebeld. Een nogal joviale jongeman (leek wel of ik met hem had geknikkerd?) zou alles nakijken en dat dezelfde dag aan mij terugkoppelen. U voelt hem ook al aankomen?! Niet dus!

Ook al is bij mij afspraak echt afspraak –zowel privé als zakelijk- heb ik vanochtend toch nog maar een mailtje erover heen gestuurd. Hij kon het immers heeeeul druk hebben gehad? Weer geen reactie. Vanmiddag wilde ik toch echt antwoord hebben, dus klom maar in de telefoon. Hij herinnerde me van de dag ervoor (dat viel dus mee) maar geen woord “sorry, dat ik niet heb teruggebeld”.

Aan het uitzoeken van die rare bevestiging-en annuleringmails was hij nog niet toegekomen en één van de artikelen was niet op voorraad (hetgeen niet op de site staat vermeld).

Toen ik hem daar op wees (Feedback is toch het grootste cadeautje van je klanten, of niet?) kon ik een grote mond krijgen:

“weet JE wat we doen, ik stort het geld wel gewoon terug, u zeurt voor 10 anderen en ik doe toch niets goed...” Met stomheid was ik geslagen!

En dat was “les klantwaarde nummer 2” ...

 

Of het de warmte was, onweer in de lucht zit, hij een obstinate keutel had of dit een heerschap is die gewoonweg niet weet wat klantwaarde inhoudt, ik weet het niet!

Ik weet alleen 1 ding: wanneer ik mijn klanten net zo behandel als de eigenaresse op het terras en het heerschap aan de lijn, ik naar alle waarschijnlijkheid in de rij sta bij het UWV of met een straatkrant bij de Appie...

 

“Klantwaarde” een prachtig containerbegrip, 3 x dubbele woordwaarde in Wordfeud, maar er zijn toch in de re-en etail nog lego mensen die dit woord nog nooit hebben opgezocht in de Dikke van Dalen....

 

Klanten zijn je vrienden, zijn je broodwinning, zijn de reden van je voortbestaan als ondernemer!

Knuffel & koester ze, verras ze, maak de verwachtingen waar en COMMUNICEER! En misschien het allerbelangrijkste: behandel je klant zoals je zelf behandeld wil worden!

 

Klantwaarde het is zo simpel, maar je moet het wel willen!

 

Patricia

CPO X-Originals

                                          

Click & Collect, maar dan even iets anders……..

 

Dit waargebeurde (!) verhaal wil ik jullie niet onthouden! Het bracht mij een grote glimlach op het gezicht, hoop bij jullie (webwinkeliers) ook!:  

Zoals jullie (wellicht) weten had ik een paar weken geleden een POPUP-Store. Heel veel aanloop daar, waaronder een hele aardige zeer kwieke en uiterst kritische dame op leeftijd, die ik eerst het principe van POPUP-store moest uitleggen! Daarbuiten vertelde ze me, tussen neus en lippen door-  helemaal WARS te zijn van alles wat met internet te maken had, laat staan iets kopen bij een webwinkelier!! Stel je voor!........

 

Een groot pluspunt in een POPUP-store is dat je je gezicht kunt laten zien, want het vertrouwen in mij als ondernemer kwam en ze was helemaal weg van mijn 100% Cashmere truien (en terecht ;-).

Maar toen ik haar vertelde dat daar een levertijd op zat van 2-3 weken, omdat ze helemaal op maat en naar kleurwens worden gemaakt, snapte ze er HELEMAAL NIETS meer van?! "Maar over een week bent u hier weer weg! Hoe komen de truien dan bij mij?" Ik vond dit zo’n geweldig schattige, maar ook heel plausibele vraag (voor iemand in een andere tijdsgeest?) dat ik haar direct aanbood, de truien niet naar haar op te sturen maar bij haar langs te brengen zodra gearriveerd! 


 

Afgelopen week belde ik haar voor het maken van een afspraak en een hoorbare slaak van opluchting (ze had immers al een stuk aanbetaald) alsmede verrukking dat zij haar mintgroene V-hals en een zandkleurige Ballet-wrap aan kon trekken!

Vandaag, schrikkelwoensdag, is het zo ver, ik ga de beauties brengen naar mijn nieuwe "fan"! Ik denk dat de koffie wel klaar voor me staat!! Click & Collect op een hele nieuwe manier, echt het beste van 2 werelden!! 

Patricia

CPO X-Originals

 

P.s. ook interesse in mooie 100% (of mix) Cashmere Truien? kijk snel op http://www.x-originals.nl/webshop/artikelen/onze-truien-etc/damestrui/p-1/Catwalknews: voorjaars-en zomer ABC, deel 3: van Tassen tot Zijde

 

Van tassen, net zoals van shawls en sieraden, kunnen we nooit genoeg krijgen! Buiten dat ze praktisch zijn (hoe vaak hebben wij de sleutels, GSM etc van ons lief niet in de tas zitten?) zijn ze ook nog eens geweldig mooi! En

bijkomend voordeel: ze passen altijd!
Breng een accent aan in je outfit met een knalkleur, of zorg voor rust in een reeds “aanwezige” outfit!

Hand, schouder, laptop, clutch. Leder of suede? The sky is the limit!

 1308503669NIMG_7902.JPG1304626681NIMG_7764.JPG

 (clutch & lederen handtas beiden www.X-only.nl)

 

U         Unikleuren

 

Dit voorjaar en deze zomer kan van alles! Bij drukke prints (bloemetjes, streepjes) en aanverwanten (ruches, kwastjes, veertjes) zorgen items in een uni-kleur voor rust!

 

V         Veranderen   

 

Verander je look. Dit voorjaar en deze zomer “mag” heel veel, dus verander en combineer je garderobe. De ene dag als een "little house on the Prairie-meisje", de andere dag als "femme fatale" compleet in colourblocking-items!

 

 

W        Wild West                             

 

Little house on the prairie... maar dan anno 2011! Door suède, franjes, kwastjes, haakwerk toe te

passen wordt u een echte urban Prairie-girl!

Pas de accessoires aan op deze trend! Geen bling-bling, maar leer of hout!

 

wildwest.png tassel.jpg     1308504118NIMG_6986.JPG

 (Ralph Lauren)                            (SaZjewelry)                        (www.X-only.nl)

 

X         X-only!                                  

 

Alle essentials voor uw garderobe binnen 1 concept te verkrijgen. De prachtigste materialen, nieuwste

designs en kleurrijkste kleuren. De X staat niet voor niets in ons logo: eXclusives for eXceptional women!

 

xonly_logo.png

 

Y         Yellow                                   

 

They call me mellow yellow? Geel alleen voor kanariepietjes? Echt niet! Het is wellicht de meest “gehate”

kleur, maar tevens één van de meest voorkomende kleuren op de catwalks! Durf geel te dragen! Voor

ladies met lef! Vind je een hele outfit in deze geweldige kleur een beetje "te"? Maak je outfit anders af met een geweldige accessoire in deze knalkleur!

 

Yellow1.png 1308507752NIMG_4380.JPG

(Michael Kors)                    (zijden jasje www.X-only.nl)

 

Z         Zijde     

 

Eerlijke en natuurlijke materialen, zoals zijde, komen (gelukkig!) veelvuldig voor! Niets voelt zo prettig en koel

als 100% zijde op je huid!

Een mooie blouse, jasje of een schitterende shawl, “always classy, when wearing silk!”

 

1297705131NIMG_6926.JPG  1297704691NIMG_6921.JPG

  (beide 100% zijden shawls, www.X-only.nl)

 

En van Asialicious tot Zijde, zijn we aan het einde gekomen van het voorjaars-en zomer ABC van X-only.

X-only wenst u allemaal ontzettende geweldige fashionable en kleurrijke maanden toe!


X-only, only for you!

Catwalknews: voorjaars-en zomer ABC, deel 2:

van Lace tot Sexy & Stylish

 

 

L          Lace, Ruches & Tassels          

 

Stipjes, bloemetjes, kant, streepjes en hippy-achtigevormen. Ook veel gebruik van ruches, kralen, kwastjes

en veertjes. Allemaal in heerlijke zachte kleuren zoals ecru, wit, blauw, oudroze en lichte grijstinten. Kleed je

lief maar blus het wel af met de nodige vrouwelijke stoerheid!

 

Spring4ANNA-SUI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-042_show_thumbnail_view.jpg  1297443855NIMG_6904.JPG

 

 (Anna Sui)                                   (www.X-only.nl)

 

M        Maxi-zonnebrillen               

 

Grote, oversized, ronde brillen zijn helemaal hot tijdens de zomerse maanden!

 

grotezonnebril.jpg  zonnebril2.png

 

N         New Neutrals                      

 

Gaat Colour-blocking jouw deurtje voorbij? Nudes, aarde-tinten komen ook veelvuldig in het modebeeld voor!

Houd het simpel: gebruik mooie spannende stoffen en style het af met een geweldige opvallende clutch!

 

NUDEALBERTA-FERRETTI-SPRING-RTW-2011-PODIUM-013_show_thumbnail_view.jpg  1304625895NIMG_7767.JPG

 

(Alberta Ferretti)                      (www.X-only.nl)                    

 

O         Oranje boven!                      

 

Oranje dragen we niet alleen als “onze jongens” de grasmat betreden. Nee, oranje is zoveel meer; een

heerlijke warme kleur, zo warm als de zomerzon.

Van het diepe saffraan tot het zachte perzik-kleurtje, ze staan allemaal schitterend bij je gebruinde huid! Wordt een

hele outfit in oranje toch een beetje te oranjegezind? Ga dan voor accessoires in deze geweldige kleur!

 

Oranjehermes.png  1298667206NIMG_6946.JPG

 

(Hermès)                                  (www.X-only.nl)

 

P          Poedertinten                        

 

Vrouwelijk, chic, eigentijds en altijd elegant: poeder-tintjes oftewel pastelkleuren! Prachtige poedertinten zijn ook helemaal in dit voorjaar: zalm, baby-blue, geel, zilvermetallic en lichtgrijs. Niet voor elk type weggelegd, maar het ware “lente-type” trekt hier hoge kijkcijfers mee!

 

R         Rivièra style                         

 

Zien & gezien worden! Heerlijk flaneren op de boulevard waar dan ook ter wereld! Blauw & wit

zijn toch wel hoofd-ingrediënten, strepen maar ook barok-prints, vleugje Nautisme! Stylish & Chic zijn

wel de kernwoorden!

 

nautisch1.png  nautisch2.png

 

 (Prada)                                                (Dior)

 

S          Sexy & Stylish                      

 

Een strenge uitstraling maar oh zo vrouwelijk! Gebruik prachtige materialen zoals cashmere en leder! Zwart,

chocobruin, olijfgroen, zandkleuren en hier en daar een heerlijke knalkleur! SEXY & STYLISH met hoofdletters!

Dames, vergeet uw zweepje niet.

 

Spring1Hermes-SPRING-2011-RTW-podium-030_show_thumbnail_view.jpg  1296652007NIMG_6858.JPG

 

(Hermès)                                   (www.X-only.nl)

 

Volgende week ontvangt u de laatste letters uit het Mode-ABC. Met deze fashion-letters hopen wij u al wat inspiratie te hebben geven om bijvoorbeeld uw kledingkast nog eens door te lopen en uiteraard wanneer u aan het shoppen slaat!
Mocht u vragen hebben over een geshowd item, een gesignaleerde trend of een persoonlijke wens? Schroomt u niet en mailt u X-only op info@X-only.nl. Wij zullen ons uiterste best doen u van dienst te zijn!

Wij wensen u veel inspiratie-plezier en zien u uiteraard graag terug op onze website http://www.x-only.nl


X-only, only for you

 

 

Catwalknews: voorjaars-en zomer ABC, deel 1:

van Asialicious tot Kettingen enzo... 

 

A         Asialicious            

Invloeden uit het Verre Oosten zijn altijd hot geweest, zo ook dit voorjaar! Prachtige bloemenprints, luxe stoffen en heldere kleuren.

Opvallend is dat veel modeontwerpers zich hebben laten inspireren door dit gedeelte van de wereld, wellicht omdat ze wisten dat de meeste vrouwen niet vies zijn van een fleurig printje?

 

asia7DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-048_runway.jpg  1291467725NIMG_6119.JPG

(Dries van Noten)                        (X-only)

 

B          Black & White        

Black & White zijn en blijven beautiful, chic en elegant! Een hit op elk moment, bij elke gelegenheid & waar dan ook ter wereld. Met een LBD (Little Black Dress) kom je altijd goed weg! Combineer het met goede accessoires, et voila classy as always!

Spring3CNANEL-SPRING-2011-RTW-podium-065_show_fullscreen_view.jpg  1294598108NIMG_6797.JPG
 (Chanel)                                     (X-only)


C         Colourblocking        

Knalkleuren zijn deze zomermaanden spectaculair aanwezig. Het spectaculaire is met name te vinden in de nogal heftige combi’s: combineer saffraanoranje met petrol-groen en paars, en grasgroen met fuchsiaroze!
Alles mag, als het maar knalt!SPRING1 GUCCI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-001_show_thumbnail_view.jpg  1296676855NIMG_6802.JPG                                                         
(Gucci)                                    (X-only)
 
D         Denim                        

Denim is nooit “uit”, maar zeker deze zomermaanden veelvuldig te zien! Schattige rokjes gecombineerd met stoere verwassen jacks!
Met denim zit je altijd goed.
 
E          Espadrilles enzo        

Zomerse maanden vragen om zomerse voetjes! Heerlijk felle nagellak op je tenen en in prachtige espadrilles, boho-slippers, of kurksleehakken!
Bijkomend voordeel: ze lopen heerlijk en we lijken  door die hakken ook nog veel langer!


sleehak.png         sleehak2.png
(Gucci)

F          Flower-Power!        

De "bloemetjes-look”, zonder absoluut tuttig te zijn! Speels, opvallend, vrouwelijk maar toch stoer. Wit, roze, geel, blauw, paars, een ware aquarel door al die prachtige organische bloemvormen op de catwalk!
Net zoals in de natuur, lijkt er niets te vloeken op de catwalk! Alles wordt door elkaar gedragen, kleine en grote bloemenprints, kleurcombinaties die we op het eerste oog niet zouden verzinnen!
Zorg wel dat je altijd 1 uni accessoire of kledingstuk in je outfit hebt verwerkt; een tas, shawl, jasje, etc.


D-G-13SPRING-2011-RTW-PODIUM-032_runway.jpg  1299697007NIMG_7108.JPG                                        
(D & G)                                    (X-only)

G         Goud                              

Niet alleen als je naar de Toppers gaat, is goud een goede toevoeging aan je garderobe! Less is more geldt deze lente
en zomer niet! More is more! Behang jezelf met gouden accessoires en trek eens een goud pailletten t-shirt aan! Het mag!
 
H         Horizontale strepen 

Helaas de heerlijk afkledende verticale streep is uit! Horizontale strepen, of ze nou dun of dik zijn, zijn daarentegen helemaal hot!

 

streep.jpg   streep2.jpg
(Prada)                                   (Marc Jacobs)
 
I           Ik ....                            

..... trek aan wat ik leuk vind! Een dame van de wereld weet wat ze wil! En uiteraard worden we graag aan de designers-hand van menig modeontwerper meegenomen. Maar uiteindelijk beslissen we zelf!
Geef je eigen persoonlijke touch aan je outfit, laat zien wie je bent!
 
J           Jurkjes            

Maxi-jurken, mini-jurkjes en rokken. In veelvoud zie je ze bij de meeste modehuizen voorkomen. Lieflijk met bloemetjes,
in knalkleuren (colour-blocking). Uitermate “preppy” gedragen met een geknoopte trui om de schouders!  
Met een sleehakpump of een boho-slipper eronder en klaar!     

K         Kettingen enzo!         

Een outfit is nooit helemaal compleet, wanneer je niet de juiste sieraden erbij draagt! Net zoals de mode dit voorjaar en zomer, kan er ook heel veel met accessoires! Lieflijk meisjesachtig, chic stijlvol en de bohemien hippy look!


kettingABC.png  hippyoorbellenABC.png                                                             
      Classy & Colourful                     Bohemien-Hippy
     (www.SaZjewelry.nl)                 (www.mm-trading.nl)


Volgende week ontvangt u wederom letters uit het Mode-ABC. Met deze eerste letters hopen wij u al wat inspiratie te hebben geven om bijvoorbeeld uw kledingkast nog eens door te lopen en uiteraard wanneer u aan het shoppen slaat!
Mocht u vragen hebben over een geshowd item, een gesignaleerde trend of een persoonlijke wens? Schroomt u niet en mailt u X-only op info@X-only.nl. Wij zullen ons uiterste best doen u van dienst te zijn!

Wij wensen u veel inspiratie-plezier en zien u uiteraard graag terug op onze website http://www.x-only.nl


X-only, only for you

 

 


Catwalk-news 11. Bags, bags! We want bags!  

 

Tassen, we kunnen er niet genoeg van hebben (of van weggeven!). Tassen - net zoals shawls uiteraard ;-) - kunnen de simpelste outfit omtoveren tot een exquise stukje haute-couture!

Groot, klein, hand- of hangtas, effen of multicolour. Een tas maakt je vrolijk, maakt je blij! Daarbuiten een bijkomend voordeel voor ons dames; een tas kent geen confectiemaat dus past altijd...

 

Al in eerdere #catwalknews zijn de trends van dit voorjaar en zomer aan de orde gekomen: colourblocking, bloemetjes en aardetinten.

Met deze fashion-statements is X-only onlangs afgereisd naar Nepal, om nieuwe beauties te kunnen inkopen! En deze reis werd meer dan beloond! Buiten dat er geweldige nieuwe shawls, stola's en sieraden zijn "gescoord" (maar daar later over!) wist X-only ook de hand te leggen op deze geweldige kleurrijke clutches: saffraan met paars, groen met taupe en roze met blauw!

 

                                 1304627820NIMG_7779.JPG

 

Deze clutch is every inch a lady. Prachtig uitgevoerd in 100% suede, met handgemaakt borduursel! Geen zakken of vakken op de buitenkant, klasse door eenvoud. De bovenzijde is voorzien van drukknoop die de opening afsluit. Binnen is gezorgd voor een klein apart zakje (met rits) om je mobieltje, sleutels of kleingeld op te bergen!
De bodem en het hengsel zijn afgewerkt in contrasterend suede, voor het extra speelse effect! De afmetingen zijn
27 x 32 x 7 cm. Dit is met recht een dame waarmee u overal voor de dag kunt komen!

 

 

1304627582NIMG_7750.JPG  1304626406NIMG_7766.JPG  1304626681NIMG_7764.JPG

 (Clutch "Zwart")                                          (Clutch "Paars")                                       (Clutch "Saffraan")                   

 

1304627167NIMG_7759.JPG  1304624846NIMG_7770.JPG  1304625687NIMG_7768.JPG

 (Clutch "Lichtgroen")                                   (Clutch "Donkerbruin II")                            (Clutch "Roestbruin")

 

In de webshop zijn nog vele andere kleurcombinaties te vinden.Deze kleurrijke beauties zijn te koop voor slechts € 29,--. Via onze website, onder "onze lederwaren", treft u "clutches" aan.

Alle clutches zijn op voorraad, dus voor 17.00 uur besteld = de volgende dag in huis!

 

Wij wensen u veel flaneerplezier met deze kleurrijke clutches!

 

X-only, only for you

 


Moederdag: samenwerking X-only & SaZjewelry

 

Eigenlijk zou het elke dag Moederdag moeten zijn, want we hebben toch veel aan onze mama te danken?! Een luisterend oor, vreugde, verdriet maar bovenal liefde kunnen we met haar delen!

Omdat je graag op een bijzondere manier “Mam, ik hou van je” wil zeggen hebben SaZjewelry en X-only een mooie exclusieve Moederdag-Set samengesteld.

Deze set bestaat uit een prachtige 100% zijden shawl van 1 x 1 meter, een (elastische) armband en zilverkleurige creolen bestaande uit half edelstenen, zoetwater parels, facet, parelmoer en designer metaal. In dezelfde tinten als de shawl, zit er ook een prachtige zilverkleurige verstelbare ring met een matchende Swarovski steen bij!

 

1304450466NSetje1c.jpg1304450544NSetje5c.jpg

De sets zijn te verkrijgen in de kleuren fuchsia, zwart-wit, aqua, saffraan en paars. Normaal voor de prijs van € 85,- maar speciaal voor deze moederdagaanbieding zijn de sets voor de prijs van € 69,- incl. verzendkosten te bestellen!!
 
Let wel; het is een Limited Edition dus OP=OP!

Uiteraard wordt deze “Moeder-Verwen-Set” prachtig verpakt en op tijd verstuurd!

De setjes zijn te verkrijgen bij X-only (onder "onze shawls", "zijde") & bij SaZjewelry

 

Veel plezier met geven (en misschien ook wel een set voor jezelf bestellen?).

 

 

Catwalk-news: 10. "Asialicious", Dries van Noten

(english version? please scroll down)

 

Asialicious! Invloeden uit het Verre Oosten zijn altijd hot geweest, zo ook dit voorjaar! Prachtige bloemenprints, luxe stoffen en heldere kleuren. Opvallend is dat veel modeontwerpers zich hebben laten inspireren door dit gedeelte van de wereld, wellicht omdat ze wisten dat wij vrouwen niet vies zijn van een fleurig printje?

Onder al deze ontwerpers, ook Dries van Noten. Deze Vlaamse ontwerper heeft gebruik gemaakt van prachtig teer geschilderde bloemen op zijden (kimono) jurken, tuniekjes, geweldige lange- en korte jurkjes en stoere maar oh zo vrouwelijke colberts! Prachtige grote gekleurde rozen afgewisseld met verfijnde tere irissen. Werkelijk een waar kunstwerk op je lijf!

 

asia4DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-017_runway.jpg asia6DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-039_runway.jpg asia3DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-014_runway.jpg asia1DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-011_runway.jpg asia8DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-051_runway.jpg

(foto's Dries van Noten spring collection 2011, www.ELLE.com)

 

Altijd al in zo'n geweldige "asialicious-beauty" gekleed willen gaan? Dries van Noten heeft inmiddels winkels in o.a. Antwerpen, Parijs, Milaan, Tokio, Hongkong en New-York. Dus waar je ook woont, er is wel een shop dichtbij. Maar... X-only zit ook all over the world, van Mexico tot Jakarta, van Johannesburg tot Vancouver.....online welteverstaan!

Voor "Asialicious" kun je juist bij X-only terecht, haar beauties komen namelijk uit de "Orient", uit Nepal wel te verstaan! X-only is altijd al geinspireerd geweest door het flora- en faunarijk! Bloemen, orientaalse invloeden, kleuren, prachtig! Ware blikvangers in een garderobe!

Mede door persoonlijke voorkeur is X-only begonnen aan haar assortiment zijden jasjes! Prachtige 100% zijden jasjes in

twee modellen: tot op de bips en tot aan de knie. Geweldig afgewerkt, gevoerd en helemaal op maat gemaakt! In de prachtigste kleuren en met geweldig precieze borduursels van de mooiste bloemen en blaadjes! Een jasje, een zijden beauty zoals wij deze terecht noemen, die er voor zorgt dat jaloerse ogen je nastaren op straat, op het werk of bij een feestje!

Hieronder zie je enkele voorbeelden van combinaties! Allemaal even prachtig en kleurrijk! De bloemen lijken bijna te leven. Maar zit "jouw" combinatie hier nou net niet bij? Geen probleem, bij X-only sta jij centraal! Deze zijden beauties kunnen namelijk worden geleverd in werkelijk alle kleuren! Dus wil je een andere basiskleur? Wil je minder borduusel? Of wil je de bloemetjes in andere tinten? Geen probleem!

Op de site www.x-only.nl/webshop/maatwerk5 treft u een kleurenpalet (PDF) aan, waarin je favoriete kleuren vast staan! Mail ons je voorkeuren en we gaan je persoonlijke zijden beauty laten samenstellen! De levertijd bedraagt ongeveer 3 weken na bestelling en betaling.

 

1291467725NIMG_6119.JPG 1303031790NIMG_4400.JPG 1303025609NIMG_4387.JPG 1303031263NIMG_4381.JPG 1303026100NIMG_4378.JPG

(Golden Delight)                ("Black is beautiful")       ("White Fairytale")        ("Olive Oil")                    ("Ocean Blue")

 

Zoals al gezegd, de zijden jasjes komen in 2 modellen (tot op bips en tot aan knie). De maten van je lijf worden gevraagd op de site. Wees hier uiteraard wel eerlijk! De coupeuse rekent de extra ruimte om comfortabel te kunnen bewegen en te ademen!

De prijzen van deze compleet handgemaakte zijden beauties zijn normaal respectievelijk € 189 en € 219. Maar X-only heeft nog steeds de "kolder" in het hoofd maar nu de "Asialicious-kolder" welteverstaan! Gedurende de maand april kosten deze jasjes respectievelijk € 169 en € 199! Uiteraard een investering maar een prachtige aanbieding voor echt hand-en maatwerk!

Via onze site http://www.x-only.nl kun je deze zijden beauties eenvoudig bestellen. Maar twijfel je ergens over? Heb je nog aanvullende vragen? Mail ons dan aub op info@X-only.nl, normaliter mailen wij altijd binnen 1 dag terug!

Heel veel plezier met het uitzoeken en/of samenstellen van je eigen Asialicious-beauty!

X-only, only for you!

 

English version!

Catwalk-news: 10. "Asialicious", Dries van Noten

 

Asialicious! Influences from the Far East always have been hot, also this spring! Beautiful floral prints, luxurious fabrics and bright colors. Notably, many fashion designers have been inspired by this part of the world, perhaps because they knew we women love bright colours ?

Among all these designers, Dries van Noten. This Flemish designer has used beautiful delicate flowers painted on silk (kimono) dresses, tunics, great long-and short dresses and jackets, tough but oh so feminine! Beautiful large colored roses interspersed with delicate delicate irises. Truly a work of art on your body!

 

asia4DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-017_runway.jpg asia6DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-039_runway.jpg asia3DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-014_runway.jpg asia1DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-011_runway.jpg asia8DRIES-VAN-NOTEN-SPRING-RTW-2011-PODIUM-051_runway.jpg

(Photo's Dries van Noten spring collection 2011, www.ELLE.com)

 

Always wanted to wear such a great "asialicious-beauty"? Dries van Noten now has shops in Antwerp, Paris, Milan, Tokyo, Hong Kong and New York. So wherever you live, there is a shop nearby. But ... X-only is also all over the world, from Mexico to Jakarta, Johannesburg Vancouver to be precise ..... online!

For "Asialicious" you can just go to X-only, we buy our beauties in the "Orient", in Nepal to be specific! X-only always been inspired by the rich flora and fauna! Floral, oriental influences, colors, beautiful! True highlights in a wardrobe!

Partly because of personal preference X-only begun its silk jackets range! Beautiful 100% silk jackets in two models: to the bottom and to the knee. Great finish, lined and completely tailored! In beautiful colors and detailed embroidery of the most amazing flowers and leaves! A jacket, a silk beauty as we rightly name it, which ensures that your cataract jealous eyes on the street, at work or at a party!

Here are some examples of possible combinations! All equally beautiful and colorful! The flowers seem almost to live. But aren't this really "your" combinations? No problem, you're our priority at X-only! These silk beauties can actually come in all thinkable colors! So if you want a different base? Want less embroidery? Or do you want the flowers in other colors? No problem!
On our site you will find a color palette www.x-only.nl/webshop/maatwerk5 (PDF). Mail us your preferences and we will make sure that your personal silk beauty will be made! Delivery is approximately 3 weeks after order & payment.

 

1291467725NIMG_6119.JPG 1303031790NIMG_4400.JPG 1303025609NIMG_4387.JPG 1303031263NIMG_4381.JPG 1303026100NIMG_4378.JPG

(Golden Delight)                ("Black is beautiful")       ("White Fairytale")        ("Olive Oil")                    ("Ocean Blue")

 

As already mentioned, the silk jackets come in two models (to the bottom and up to knee). The sizes of your body will be asked on the site. Be honest here of course! The tailor's cutter counts the extra space to comfortably move and breathe!

The prices of these completely handmade silk beauties are normally € 189 and € 219 respectively. But X-only still has "Asialicious-madness" ! During the month of April this jackets costs € 169 and € 199 respectively! Obviously an investment but a great price for true hand-and custommade!

Through our site you can easily purchase silk beauties. But doubts about something? Do you have any additional questions? Or need help ordering? Please mail us at info@X-only.nl, usually within one day we will reply!

Lots of fun choosing and / or making your own Asialicious-beauty!

X-only, only for you!

 

Catwalk-news: 9. D & G Spring 2011

 

Op de Spring-catwalks bloeiden de bloemetjes en vrolijke kleurtjes weelderig! Cacharel, Erdem, Alberta Ferretti maar ook D&G hadden (net zoals wij nu) ook de Krokus-kolder-in't-Koppie!

 

Domenico Dolce & Stefano Gabbana hadden voor ons (kritische) oog de meest romantische "bloemetjes-ruches" look van de catwalk, zonder absoluut tuttig te zijn! Speels, opvallend, vrouwelijk maar toch stoer. Wit, roze, geel, blauw, paars, een ware aquarel door al die prachtige organische bloemvormen op de catwalk! Echte "sweeties"!

 

D-G-13SPRING-2011-RTW-PODIUM-032_runway.jpg  D-G-14SPRING-2011-RTW-PODIUM-035_runway.jpg  D-G-15SPRING-2011-RTW-PODIUM-039_runway.jpg  D-G-16SPRING-2011-RTW-PODIUM-040_runway.jpg  D-G-9SPRING-2011-RTW-PODIUM-026_runway.jpg

(foto's D&G spring collection 2011, www.ELLE.com)

 

Aantrekkelijke, body-con jurkjes, korte katoenen rokjes & bermuda's maar ook prachtige maxi-jurken in een geweldige overdaad aan bloemblaadjes; een frisse wind en een moderne manier om bloemenprints te dragen deze lente! Bloemetjes zijn voor eens en voor altijd niet meer oubollig!

 

Net zoals in de natuur, lijkt er niets te vloeken op de catwalk! Alles wordt door elkaar gedragen, kleine en grote bloemenprints, kleurcombinaties die we op het eerste oog niet zouden verzinnen!

 

X-only houdt van deze stijl, maar gelooft ook in gebruik "met mate"; een moderne uitstraling met een vloeiende maxi-jurk of rok in een effen uitvoering of met een iets abstracte of uitvergrote bloemenprint. Gecombineerd met een geweldig kek leren jasje of mooi cashmere vestje en style het af met een shawl in een geweldige bloemenprint uitgevoerd in een lekker zacht materiaal! Een geweldige verrassende look a la D&G! Ook helemaal goed gecombineerd met een perfect zittende jeans!

 

1299697007NIMG_7108.JPG  1299696785NIMG_7104.JPG  1299696887NIMG_7106.JPG  1299780004NIMG_7162.JPG  1299779886NIMG_7160.JPG

("Une", € 20,--)                  ("Deux", € 20,--)             ("Trois", € 20,--)              ("Douze", € 15,--)           ("Seize", € 15,--)

 

X-only heeft bovenstaande "sweeties" vol trots opgenomen in haar assortiment. Gemaakt van diverse materialen (staan in de webshop vermeld!) en allemaal met een afmeting die groot genoeg is om op de kille lenteavonden, jezelf goed warm te houden. Ze zijn allen makkelijk zelf te wassen!

 

Door via "onze shawls", in de zoekfunctie de naam van de shawl van keuze in te vullen, kom je direct bij de "sweetie" van je keuze uit!

Vanzelfsprekend is dit maar een greep uit het gehele assortiment van X-only. Kijk snel verder op de site en laat je inspireren en verrassen door ons assortiment! Onder "onze shawls", "andere materialen" vind je alle "sweeties" in vele kleurvariaties-en uitvoeringen! Bestel snel voor jezelf of uiteraard voor een ander!

 

Veel (weggeef) plezier met deze calorieloze snoepjes en een fijne lente toegewenst!

 

X-only, only for you

 

#Krokus-Kriebel-Knaller-twitter actie!

 

 

1300386209N16022011145.jpg

 

De lente is in aantocht, Krokus-kriebels ten top!

 

We hebben echt de Krokus-kolder in onze kop! Nu onderstaande echte zijden(!) colour-blocking shawls van 1 x 1 meter

voor een krankzinnige prijs! Alle op de site getoonde kleuren komen in aanmerking voor onderstaande aanbieding.

 

1298637386NIMG_7072.JPG  1298641917NIMG_7082.JPG  1296676855NIMG_6802.JPG  1294600327NIMG_6799.JPG

 

Normaal kosten deze silk-beauties € 49! Gedurende de rest van de maand maart, kosten ze slechts € 29!

 

Maar we doen nog gekker: echte #Krokus-Knaller-Kolder: indien u 2 van deze beauties ineens bestelt, betaalt u € 50!

Klikt u snel verder op de site naar "onze Shawls", kiest u voor zijde en de eerste silk-beauty openbaart zich!

 

Wellicht een leuk idee om deze beauties alvast te scoren voor moederdag?!

 

Bestel snel, zolang de voorraad strekt!

 

X-only, only for you!

 

 

Moederdag 2011 en X-only verwent mee!


moederdag-verwenjezelf.jpg


Catwalk-news: 8. in reprise! GUCCI Spring 2011 

 

Al een paar weken geleden besteedde X-only aandacht aan het onverslaanbare modehuis Gucci! En dat bleek niet voor niets! Ontzettend veel reacties, een schot in de roos! Een sterk en stijlvolle collectie gekenmerkt door pure Italiaanse klasse. Buiten dat aardetinten, wit en zwart voorkomen in deze collectie, knallen er ook geweldige "harde" kleuren uit! En die harde kleuren vallen ook in de smaak van heel veel X-only klanten!

 

Spring 2GUCCI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-006_show_thumbnail_view.jpg  SPRING1 GUCCI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-001_show_thumbnail_view.jpg  Spring 3 GUCCI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-003_show_thumbnail_view.jpg

(foto's Gucci spring collection 2011, www.ELLE.com)

 

Zes weken geleden waren wij al druk in de weer met "colour blocking" of "colour clash" a la Gucci, in de Beaumonde van afgelopend maand werd er ook aandacht aan deze voorjaarstrend besteed.

 

1299440532NNIMG_7096.JPG Kijkt u vooral naar de foto rechtsonder!

 

Uiteraard zijn wij bij X-only maar wat trots dat onze bevindingen worden bevestigd door een echte Glossy! Vandaar deze week "colour clash a la Gucci in reprise!

 

Voor shawls in de knaltinten: petrol, paars, saffraan, fuchsia, kunt u zowieso bij ons terecht. "scrollt" u gerust eens door ons assortiment shawls, er zit er vast eentje bij helemaal in uw kleur-en materiaal smaak!

 

1298641917NIMG_7082.JPG  1298642241NIMG_7084.JPG  1298667494NIMG_6952.JPG  1298667354NIMG_6950.JPG

("Aries", 100% Zijde              ("Gemini", 100% Zijde            ("Purple", 60% Pashmina/       ("Petrol", 60% Pashmina/

 € 35,--)                                   € 35,--)                                   40% Zijde, € 179,--)                 40% Zijde, € 179,--)

 

Maar er is meer! Ook sieradensets in diezelfde geweldig sprekende kleuren en nu zelfs lederwaren bent u bij ons aan het juiste adres! In één keer klaar voor een echte "colour clash finish"

 

1298670455NIMG_6963.JPG  1298669835NIMG_6961.JPG  1298669356NIMG_6966.JPG

("Orange II", 5-delige set € 69,--)              ("Purple II", 5-delige set € 69,--)           ("Pink II", 5-delige set € 69,--)

 

Onze laatste aanwinst, een geheel handgemaakte en in suede uitgevoerde handtas! In 2 kleuren om helemaal te matchen met de stijl a la Gucci! Alle kleuren suede zoals ze staan vermeld onder "onze lederwaren" zijn te combineren! Geeft u ons per mail aan wat de wensen zijn! Een uniek eigen design en dat voor een prijs van slechts € 50,--! Zo'n kans kunt u gewoon niet laten liggen!

 

1298643831NIMG_7061.JPG   Op de foto uitgevoerd in paars en camelkleurig suede. Zo chic & stijlvol!

 

Een geweldig assortiment accessoires helemaal in de stijl van de voorjaarscollectie van Gucci. Grijp je kans en zorg voor je eigen "colour clash"!

Succes en heel veel plezier met het samenstellen van je eigen unieke set!

X-only, only for you!

 

 

Catwalk-news: 7. CAROLINA HERRERA Spring 2011

 

Na heel wat weekjes met kleurexplosies te zijn geconfronteerd door verschillende grote designers, is het deze week weer tijd voor "rust". Rust in de vorm van the golden duo: Black & White!

De voorjaarscollectie van Carolina Herrera staat deze week in het zonnetje! De collectie is geïnspireerd door de traditionele kleding uit Korea! Zwart en wit als basis, maar wel hier en daar voorzien van geweldige zonnige kleurige bloemapplicaties!
De traditionele Koreaanse hoeden (normaal in Korea door de heren gedragen!) en de "wrapped belts" completeren dit fantastische silhouette! Chic, stoer; echte power-woman-fashion!

 

Spring2CAROLINA-HERRERA-SPRING-2011-RTW-PODIUM-013_show_fullscreen_view.jpg  Spring6CAROLINA-HERRERA-SPRING-2011-RTW-PODIUM-001_show_thumbnail_view.jpg  Spring 1CAROLINA-HERRERA-SPRING-2011-RTW-PODIUM-018_show_thumbnail_view.jpg  Spring2CAROLINA-HERRERA-SPRING-2011-RTW-PODIUM-016_show_fullscreen_view.jpg

(foto's Carolina Herrera spring collection 2011, www.ELLE.com)

 

Deze Venezolaanse designer houdt van elegantie en ingewikkeldheid. Maar die ingewikkeldheid moet volgens haar wel altijd simpel ogen! Licht en kleur zijn basics in al haar creaties! Haar geweldige creaties zijn klassiek maar met een moderne touch!
Met deze wetenschap en helemaal in deze sfeer, heeft X-only ook geweldige 100% zijden beauties ingekocht! Klassiek doch modern, ingewikkeld maar simpel, elkaars tegengestelde maar toch bij elkaar horend: zwart en wit met hier en daar een colour-touch!

 

1294598108NIMG_6797.JPG  1294597458NIMG_6796.JPG  1298635969NIMG_7071.JPG  1298635667NIMG_7064.JPG      

(Mars)                                     (Procyon)                             (Ariel)                                     (Aarde)

 

Uitgevoerd in 100% zijde in de maat 1 x 1 meter. Een geweldige afmeting om deze beauties op veel verschillende manieren te knopen! Klassiek of modern! Normaal kosten deze silk beauties € 49,-- per stuk, deze week slechts
€ 35,--! Deze buitenkans kun je niet laten liggen!
Door op onze site (http://www.x-only.nl) naar "onze shawls" te gaan en in de zoekfunctie de naam van de gewenste zijden beauty in te vullen, kom je direct bij de beauty van jouw keuze uit!

Vanzelfsprekend is dit maar een greep uit het gehele assortiment van X-only. Kijk snel verder op de site en laat je inspireren en verrassen door ons assortiment!

Veel plezier met deze "ingewikkelde elegante" beauty!

X-only, only for you!

 

 

Catwalk-news: 6. ELIE SAAB Spring 2011

 

Als er één ontwerper op dit moment superhot is, dan is het de Libanese ontwerper Elie Saab wel! Niet voor niets hullen o.a. Beyoncé, Halle Berry, Angelina Jolie en Catherine Zeta-Jones zich in zijn creaties! Zijn creaties zijn een unieke samensmelting van westerse -en oosterse culturen; vrouwelijk, chic, eigentijds en altijd elegant! Broekpakken, prachtige japonnen en korte rokjes, alles even schitterend! Prachtige poedertinten in zijn voorjaarscollectie: zalm, baby-blue, geel, zilvermetallic, lichtgrijs en nude-tinten niet te vergeten!

 

Spring3ELIE-SAAB-SPRING-RTW-2011-PODIUM-006_show_thumbnail_view.jpg  Spring4ELIE-SAAB-SPRING-RTW-2011-PODIUM-001_show_thumbnail_view.jpg  Spring5ELIE-SAAB-SPRING-RTW-2011-PODIUM-043_show_thumbnail_view.jpg  Spring2ELIE-SAAB-SPRING-RTW-2011-PODIUM-016_show_thumbnail_view.jpg

(foto's Elie Saab spring collection, www.ELLE.com)

De creaties van Elie Saab hangen overal ter wereld; van Parijs tot Beirut, van de States tot Londen! "Gewild-zijn" heeft helaas in heel veel gevallen een enorm hoog prijskaartje tot gevolg. Voor velen onder ons, blijft een echte Elie Saab bezitten daarom dan ook helaas een droom. Een hele couture-lijn heeft X-only niet in haar assortiment, maar wel kunnen we u heel gelukkig en blij maken met geweldige chic-ogende en uiterst stijlvolle stola's! Allen uitgevoerd in die kenmerkende Elie Saab stijl, in van die heerlijke zachte poedertinten!

 

1298057334NIMG_6976.JPG  1298057685NIMG_6978.JPG  1298058095NIMG_6984.JPG  1298057795NIMG_6983.JPG

(Baby Blue)                            (Silver)                                 (Yellow)                                 (Salmon)

Uitgevoerd in de maat 70 x 200cm in een combinatie van echte (!) Pashmina en zijde, dus heerlijk zacht! Afgewerkt met zoals wij het noemen "apple fringe", prachtig met de handgeborduurde kleine balletjes, zo chic!
Deze beauties kosten per stuk € 179, een hele investering maar dan heb je ook echt een unieke beauty in handen, of beter gezegd om je armen!

Maar er is meer! Om de look helemaal af te maken heeft X-only ook speciaal sieradensets laten vervaardigen! Sets bestaande uit een ketting, armband, oorbellen en een (elastische) ring! Ook allemaal in dezelfde lieve poedertintjes!

 

1298058869NIMG_6981.JPG  1298058630NIMG_6979.JPG  1298059412NIMG_6988.JPG  1298059212NIMG_6987.JPG

(Baby Blue II)                          (Silver II)                              (Yellow II)                              (Salmon II)

Deze 5-delige sieradensets kosten slechts € 69! Maar bestel je de stola en de set samen, bedraagt de totale setprijs
€ 219! Een buitenkans, om zo een -al zeggen we het zelf- zeer geslaagde "Elie Saab" look-a-like te scoren!

Door via "onze shawls", in de zoekfunctie de naam van de stola e/o sieradenset van keuze in te vullen, kom je direct bij de beauty van jouw keuze uit!

Vanzelfsprekend is dit maar een greep uit het gehele assortiment van X-only. Kijk snel verder op de site en laat je inspireren en verrassen door ons assortiment! Onder "onze shawls" vind je alle beauties!

Veel "nakijk-plezier" (want dat gaat gebeuren!) met deze beauties!

X-only, only for you!

 

 

Catwalk-news: 5. ANNA SUI Spring 2011

 

Alleen maar streng zijn in het leven werkt niet. Vandaar dat we van superstreng vorige week, nu naar supersnoezig verhuizen! Verandering van spijs doet eten, luidt een oud gezegde.....

Van "meesteres" naar "Little house on the Prairie meets Rodeo and Hiawatha"!

 

Ontwerpster Anna Sui staat dit keer in the spotlights. Een geweldig lieve collectie voor dit voorjaar, die zich kenmerkt door het gebruiken van hele schattige materialen en dessins: bloemetjes, stipjes, strepen en hippy-achtige vormen. Ook veel gebruik van ruches, kralen, kwastjes en veertjes. Allemaal in heerlijke zachte kleuren zoals ecru, wit, blauw, oudroze en lichte grijstinten. Een lieve collectie maar wel afgeblust met de nodige vrouwelijke stoerheid! Hier word je helemaal vrolijk van!

 

Spring3ANNA-SUI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-027_show_thumbnail_view.jpg  Spring1ANNA-SUI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-006_show_thumbnail_view.jpg  Spring2ANNA-SUI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-004_show_thumbnail_view.jpg  Spring4ANNA-SUI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-042_show_thumbnail_view.jpg

(foto's Anna Sui spring collection, www.ELLE.com)

 

Helemaal in de lijn van Anna Sui's vrouwelijke stoerheid, heeft X-only onderstaande beauties net binnengekregen. Prachtige grote driehoek-shawls, voorzien van een schatting bloemendessin en afgezet met mooi afgewerkte kwastjes. In oud roze, lichtgrijs, blauw en wit!

 

1297443575NIMG_6902.JPG  1297443956NIMG_6907.JPG  1297443435NIMG_6900.JPG  1297443855NIMG_6904.JPG

("West")                                 ("South")                               ("East")                                 ("North")

 

De shawls zijn 2 meter lang en 1 meter op het breedste punt. Ze zijn gemaakt van 100% katoen, dus makkelijk zelf te wassen en heerlijk zacht! Voor slechts € 25,-- ben je de eigenaresse van een "Ana Sui-look-a-like"! Ze zijn uit voorraad leverbaar! Door via "onze shawls", in de zoekfunctie de naam van de shawl van keuze in te vullen, kom je direct bij deze lieve beauty uit!

 

Vanzelfsprekend is dit maar een greep uit het gehele assortiment van X-only. Kijk snel verder op de site en laat je inspireren en verrassen door ons assortiment! Onder "onze shawls" vind je alle beauties!

 

Veel plezier met deze ""Little house on the Prairie meets Rodeo life and Hiawatha-beauties"

 

X-only

 

 

Catwalk-news: 4. HERMÈS Spring 2011

 

Geweldig de voorjaarscollectie van HERMÈS! Strenge uitstraling maar oh zo vrouwelijk! Gebruik van prachtige materialen zoals cashmere en leder! Zwart, chocobruin, olijfgroen, zandkleuren en hier en daar een heerlijke knalkleur! SEXY & STYLISCH met hoofdletters! Dames, vergeet uw zweepje niet....

 

Spring7Hermes-SPRING-2011-RTW-podium-051_show_thumbnail_view.jpg  Spring1Hermes-SPRING-2011-RTW-podium-030_show_thumbnail_view.jpg  Spring8Hermes-SPRING-2011-RTW-podium-029_show_thumbnail_view.jpg  Spring5Hermes-SPRING-2011-RTW-podium-001_show_thumbnail_view.jpg

(foto's HERMÈS spring collection 2011, www.ELLE.com)

 

De prachtige cashmere stola's zouden zo bij X-only kunnen zijn besteld! Buiten dat we in deze geweldige kleuren cashmere & pashmina shawls hebben ("onze shawls" kies voor pashmina of cashmere) hebben we ook beauties uitgevoerd in andere materialen in ons assortiment, helemaal in de HERMÈS-stijl!

 

1296667212NIMG_6847.JPG  1296652007NIMG_6858.JPG  1296651712NIMG_6856.JPG  1297002901NIMG_6894.JPG

 ("Trece")                                ("Once")                                ("Nueve")                              ("Doce")

 

Dit zijn allen beauties met een afmeting van 50 x 165 cm, dus op heel veel manieren te knopen! vrouwelijk, speels of streng...

Voor slechts € 15 is een dergelijke "strenge-doch-uiterst-vrouwelijke-beauty" uw nieuwe aanwinst! Bij twijfel tussen twee van deze shawls, gewoon allebei bestellen! Daarbuiten is twee shawls bestellen nu wel heel aantrekkelijk, want dan krijgt u van ons nog een verrassings-shawl kado!

 

Voor "de verliefden" onder ons: een prachtig en stijlvol kado om je lief met Valentijn te verrassen! Ze zijn in voorraad, dus als u op tijd bestelt, zorgen wij ervoor dat de beauty op tijd in huis is! Uiteraard verpakken we deze verrassing op een stijlvolle manier!

 

Vanzelfsprekend is dit maar een greep uit het gehele assortiment van X-only. Kijk snel verder op de site en laat je inspireren en verrassen door ons assortiment! Onder "onze shawls" vind je alle beauties!

 

Veel (verrassings) plezier met deze "strenge-doch-uiterst-vrouwelijke-beauties"

 

X-only

 

Catwalk-news: 3. BURBERRY Spring 2011

 

Burberry: klassiek maar met een moderne eigenwijze touch. Zo ook de voorjaarscollectie 2011. Romantische jurkjes maar ook stoere strakke broeken. Veel zandtinten en zwart maar veelal "afgeblust" met heerlijke vrolijke poedertinten in blauw, roze, paars, groen en zalm. Het bekende ruitje, is nog terug te vinden, alleen in iets andere vorm!

 

Spring1BURBERRY-SPRING-RTW-2011-PODIUM-022_show_thumbnail_view.jpg  Spring2BURBERRY-SPRING-RTW-2011-PODIUM-019_show_thumbnail_view.jpg  Spring3BURBERRY-SPRING-RTW-2011-PODIUM-008_show_thumbnail_view.jpg  Spring4BURBERRY-SPRING-RTW-2011-PODIUM-003_show_thumbnail_view.jpg

(foto's Burberry spring collection 2011, www.ELLE.com)

 

X-only heeft geweldige shawls ingekocht in de voorjaarstinten van dit jaar, helemaal in de stijl van de poederkleuren van Burberry. 100% Zijden shawls voorzien van een bekend lijnenspel en met de royale afmeting van 72 x 200 cm, dus op vele manieren te dragen, zelfs als omslag! Direct uit voorraad leverbaar (in zalm, babyblue, geel, mintgroen, lichtroze, lila, wit en de bekende camelkleur) en voor een prijs van maar € 49,00.

 

1296903316NIMG_6884.JPG  1296905222NIMG_6887.JPG  1296905625NIMG_6888.JPG  1296903035NIMG_6882.JPG

 

Zorg dat je zo'n "classy powder beauty" in je garderobe hebt hangen, zelfs de meest simpele zwarte, witte of zandkleurige outfit wordt zo bijzonder!

Voor "de verliefden" onder ons: een prachtig en stijlvol kado om je lief met Valentijn te verrassen!

 

Uiteraard is dit maar een greep uit het gehele assortiment van X-only. Kijk snel verder op de site en laat je inspireren en verrassen door ons assortiment! Onder "onze shawls" vind je alle beauties!

 

Veel (verrassings) plezier met deze "classy powder beauties"!

 

Catwalk-news: 2. CHANEL Spring 2011


Op school leerden we: "zwart en wit zijn geen kleuren".. Iets waar Chanel (en wijzelf overigens ook!) het absoluut oneens mee is! Zwart en wit domineerden de catwalk in de voorjaarscollectie, met hier en daar een geweldige knal-accent kleur.

 

Black & White zijn en blijven beautiful, chic en elegant! Een hit op elk moment, bij elke gelegenheid & waar dan ook ter wereld.

 

Spring1CNANEL-SPRING-2011-RTW-podium-008_show_fullscreen_view.jpg  Spring2CNANEL-SPRING-2011-RTW-podium-012_show_fullscreen_view.jpg  Spring3CNANEL-SPRING-2011-RTW-podium-065_show_fullscreen_view.jpg

(foto's Chanel spring collection 2011, www.ELLE.com)

 

Zwart en witte beauties hebben wij ook in verschillende materialen en maten! In prachtig 100% cashmere, zijde en -de echte- pashmina, maar ook in andere materialen! Black & White is a must in every wardrobe!

 

1294598108NIMG_6797.JPG  1294597458NIMG_6796.JPG  1295040408NIMG_6110.JPG  1292969919NIMG_6230.JPG

(100% Zijde, 100x100cm         (100% Zijde, 100x100cm     (100% Cashmere, 71x203     (100% Viscose, 60x180cm

€ 49,00)                                   € 49,00)                                cm, € 169,                              € 20,00)

 

Dit is maar een greep uit het gehele Black & White assortiment van X-only. Kijk snel verder op de site en laat je inspireren en verrassen door ons assortiment! Onder "onze shawls" vind je alle beauties!

 

Veel Black & White-plezier!


Catwalk-news: 1. GUCCI Spring 2011

 

X-only houdt de catwalks voor u in de gaten! Uiteraard niet om briljante ontwerpen te kopiëren, nee om trends en de kleuren te signaleren, zodat wij daar voor u op kunnen anticiperen met onze inkoop!

 

DIt keer staat GUCCI "in the spotlights". Sterk en stijlvol gekenmerkt door pure Italiaanse klasse. Buiten dat aardetinten, wit en zwart voorkomen in deze collectie, knallen er ook geweldige "harde" kleuren uit!

 

SPRING1 GUCCI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-001_show_thumbnail_view.jpg  Spring 2GUCCI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-006_show_thumbnail_view.jpg  Spring 3 GUCCI-SPRING-2011-RTW-PODIUM-003_show_thumbnail_view.jpg

(foto's Gucci spring collection 2011, www.ELLE.com)

 

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor shawls in zwart, wit en zand. Maar ook de "knaltinten"  zijn ingeslagen! In de vorm van prachtige 100% zijde shawls (100 x 100 cm). Door die geweldige afmeting op diverse manieren te dragen!

 

1296676855NIMG_6802.JPG  1294598753NIMG_6798.JPG  1294600327NIMG_6799.JPG  1294600719NIMG_6800.JPG

 

Gucci is wellicht niet voor iedere portomonnaie weggelegd, maar met zo'n trendy kleurige shawl voor € 49, kunt u wel hetzelfde gevoel creërenin uw garderobe! Klik snel verder op onze site naar: "onze shawls, zijde"

 

Veel plezier en succes met uw mooie nieuwe Gucci-look-a-like!

 

Nieuw familielid: de rugtas nieuwe stijl

 

Niet alleen geweldige nieuwe zijden en casmheren shawls zijn toegevoegd aan het assortiment, maar ook trendy kleine damestasjes met matchende shawls en een geweldige stoere rugtas! De eerstgenoemde zaken komen later aan bod! Nu eerst de rugtas in de spotlights!

 

Van rugtassen zijn wij normaliter niet zo gecharmeerd. Maar dit exemplaar van soepel kalfsleer, te leveren in veel kleuren, voorzien van veel vakken en perfect afgewerkt, kon onze goedkeuring wel degelijk wegdragen! Ook de opbergvakken doen anders vermoeden dan bij een "normale" rugzak! Wij houden van onderscheidend en anders!

 

De rugzak is te vinden onder  "onze lederwaren", maar we verwennen u alvast met wat preview foto's!

 

1294577212NIMG_6805.JPG  1294577526NIMG_6806.JPG

 

X-only wenst u een bijzonder stijlvol, maar bovenal gelukkig en gezond 2011 toe!

 

Nieuwe shawls

Laat u zich inspireren in de webshop en door onze “new arrivals” die u hieronder ziet staan! Deze zijn uiteraard te vinden in de webshop onder de categorie "onze shawls", respectievelijk onder "Cashmere" en "Cashmere/Zijde".

 

1290713006NIMG_6109.JPG  1290713068NIMG_6112.JPG  1290713198NIMG_6108.JPG 

100% Cashmere:                     100% Cashmere:                    100% Cashmere:  

" Romantic Rome "                   " Bonny Brussels "                  " Heavenly Hong Kong "

 

1292692848NIMG_6167.JPG  1290715010NIMG_6106.JPG

100% Cashmere:                     50% Cashmere/50% Zijde:

" Creamy Cairo"                       " Fall "

 

New arrival!

 

Twee prachtige nieuwe dessins in onze collectie "zijden beauties". Donkerblauw is het nieuwe zwart, wordt wel gezegd! Een van de modekleuren van deze winter! En een prachtige goudkleurige beauty!!

Kijk snel verder onder "onze jasjes" hoe deze beauties (en anderen uiteraard) besteld kunnen worden!

 

1291467451NIMG_6115.JPG  1291467725NIMG_6119.JPG

100% zijde!                              100% zijde!

"Royal blue"                              *Golden delight"

 

Nieuw(tjes)!

 

Op deze plek zullen wij u op de hoogte houden van onze “new arrivals”!

Nieuwe aanvullingen op het lederwaren assortiment, prachtige nieuwe borduursels voor de zijden beauties of nieuwe kleurcombinaties voor o.a. de schitterende pashmina shawls!

Daarbuiten houden wij altijd onze oren en ogen open voor totaal nieuwe -maar wel complementaire- essentials in ons assortiment!

 

X-only, only for you!