Maatwerk - voor bedrijven

 

  • X-Originals, uniek & exclusief!

 

X-Originals, uniek & exclusief!

Bij het gehele assortiment van X-Originals staat er 1 ding steevast bovenaan: U! U bent voor ons het uitgangspunt: optimale samensmelting van uw wensen en onze exclusiviteit! Zoveel mensen, zoveel wensen!

Ook al staan er prachtige shawls, geweldige stola's en/of kekke tuniekjes afgebeeld op deze site, toch kan het zo zijn dat een andere kleurcombinatie u net beter staat?! Dat u de Pashmina-shawl toch in een andere kleur wilt hebben? Een andere combinatie van borduursels voor een zijden jasje wenst? Geen enkel probleem! Alle beauties in zijde, pashmina, cashmere of satijn kunnen in nagenoeg iedere kleur worden gemaakt!

Kijkt u hiervoor bij "kleurmogelijkheden" !

Maar ook in ons lederwarenassortiment is van alles mogelijk! Geeft u de voorkeur aan een borduursel op uw lederwaren om met een matchende set voor de dag te komen? Wordt geregeld!

            

           groeneset.jpg    rodeset.jpg

  

Tal van vragen kunnen er bij u opborrelen!  Voor ons een uitdaging om deze vragen te beantwoorden en dus uw wensen te verwezenlijken! Leest u snel verder op de volgende bladzijden van dit hoofdstuk "maatwerk" en laat u als particulier of als bedrijf inspireren. The sky is the limit!

Stelt u de vragen aan ons! U kunt hiertoe een mail sturen aan info@X-originals.nl of gebruik maken van de "contact" button. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen te laten uitkomen.