Hoe het begon

Ik deed mijn inspiratie voor de webwinkel op tijdens een reis door Nepal. Ik was diep onder de indruk van de prachtige kleuren en stoffen die ik daar zag, en van de hardwerkende, vriendelijke mensen. Ik wist meteen dat ze de ideale leveranciers voor mijn toekomstige webwinkel had gevonden, zodat ik mijn droom kon realiseren. Het geeft me bovendien een warm gevoel vanbinnen te weten dat ik naast het realiseren van mijn eigen droom, een bijdrage kan leveren aan een duurzame economie in een ontwikkelingsland, door de eigen inspanningen van mensen te ondersteunen! “Developping countries need trade, not only aid”, luidt ook mijn devies!

Een groot deel van X-Originals’ producten is handwerk, exclusief voor X-Originals vervaardigd in Nepal. De producten zijn los verkrijgbaar of kunnen volgens het  “Total Look”-concept, perfect met elkaar worden gecombineerd. Vrouwen kunnen hun eigen smaakvolle, stijlvolle outfits samenstellen uit jasjes, blouses, tunieken, vesten en sjaals. Alles is gemaakt van luxe stoffen als cashmere, pashmina en zijde. Voor een individuele look kunnen er handgeborduurde details worden aangebracht, zodat er exclusieve, unieke kledingstukken ontstaan. De kleuren en materialen kunnen worden aangepast aan de persoonlijke wensen van u als klant.

Voor de zakenvrouw die overal een blijvende eerste indruk wil maken, zijn er volledige kantoorsets verkrijgbaar, met onder meer laptoptassen en omslagen voor A4-schrijfblokken, gemaakt van 100% leer of zijdezacht suède. Daarnaast is er een collectie prachtige schoudertassen, handtassen en clutches, in rijke kleuren, en voor iedere gelegenheid.

Het idee voor het ‘Total Look’-concept van X-Originals is ontstaan in de tijd dat ik zelf als executive werkte, moeite had om betaalbare, exclusieve en unieke outfits te vinden. Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het is voor een drukke vrouw om luxe accessoires te vinden die je outfit completeren en je persoonlijkheid benadrukken. Het zijn mijn liefde voor mode en mijn wens een ondernemer te worden die een positieve bijdrage levert aan de wereld, die ertoe hebben geleid dat ik begin 2011 X-Originals heb opgericht.

X-Originals biedt een volledig nieuwe en unieke ervaring. Door de persoonlijke benadering, de uitstekende kwaliteit van de materialen, in combinatie met betaalbare prijzen en een uitstekend oog voor detail, weet X-Originals zich in positieve zin te onderscheiden van de rest.

Uw wens staat centraal

U wilt, net zoals ik als klant, centraal staan! Uw wens is het belangrijkste. Bijna alles is mogelijk met de producten van X-Originals.

Ik hoop dat u net zo geïnspireerd, verrast en wellicht wel een beetje verliefd wordt door en op deze mooie producten als dat ik was toen ik ze voor het eerst zag! Ik wens u veel plezier toe met het samenstellen van uw eigen betaalbare, kwalitatieve en exclusieve matchende set!

X-Originals, the total-look concept!

Patricia

CPO (Chief Proud Owner) X-Originals